Bestil tid til hjulskifte

Vejret og temperaturen skifter, og derfor er det vigtigt, at du også skifter fra sommer- til vinterhjul.

Vinterdæk er ikke alene skabt for at få din Audi trygt igennem snedriver og isslag. Faktisk handler vinterdækkets anatomi i ligeså høj grad om temperaturen, og i dækverdenen begynder vinteren, når temperaturen falder til syv grader og derunder. Det er derfor vigtigt, at du får booket tid til skift af dine hjul i god tid - og dermed undgår du også unødig ventetid.

Hvis du lader én af vores teknikere skifte dine hjul, er du sikker på, at hjulboltene hverken bliver spændt for meget eller for lidt, at lufttrykket er korrekt, at dæk og fælge bliver inspiceret samt at eventuelt slid, fejl og mangler ikke bliver overset.

Bremsetjek med Bremserens

Når din Audi alligevel er en tur forbi på værkstedet, kan du få foretaget et Bremsetjek med Bremserens, hvor vi kotrollere væskestand, udfører en visuel kontrol af bremser (belægning, rør og slanger) og adskiller bremserne, renserne og smører dem. Garanteret maks. pris for et Bremsetjek med Bremserens er 995 kr.*

Book tid hos os allerede i dag og undgå unødig ventetid.

Book tid til hjulskifte >> 

Book tid til Bremsetjek >> 

 

*Prisen er en garanteret maks. pris og omfatter et bremsetjek, der inkluderer kontrol af væskestand, visuel kontrol af bremser (belægning, rør og slanger) og bremserne blilver adskilt, renset og smurt. Eventuelle ekstra ydelser er ikke omfattet. Gælder t.o.m. 30.11.2023.