Hvis uheldet er ude, er det dig, der bestemmer

I kampens hede tror mange, at det er forsikringsselskabet, der bestemmer hvor en skade skal udbedres. Det er imidlertid ikke tilfældet - det gør du.

Vi står foran vintersæsonen. Det betyder øget risiko for buler og skrammer. Skulle skaden ske for dig, er det vigtigt, at du vælger et autoriseret værksted. Vi er nemlig specialuddannede til sikre, at fabrikkens forskrifter overholdes, så din bil bevarer rustgaranti, køreegenskaber mv. Vores pladeværksted har udstyr, der er specielt udviklet til din bil, og vi benytter kun originale reservedele.

Så hvis dit forsikringsselskab henviser til at uautoriseret værksted, har du stadig ret til at beslutte, at din bil skal sendes i trygge hænder hos os. Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sørger for, at du altid får en løsning, som er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis antennen, regnsensoren eller andet er indbygget i forruden, er det vigtigt, at den bliver udskiftet med en original.

Vi hjælper dig selvfølgelig med at udfylde skadesanmeldelsen, og vi har også en lånebil klar mens din bil er på værksted.